Særlig køreundervisning

Særlig køreundervisning

Hos Egedal Trafik tilbyder vi en omfattende særlig køreundervisning til bilister, der har fået kørselsforbud. De første 3 år efter man har fået sit kørekort, er man på prøve. Hvis du får frakendt dit kørekort inden for denne periode, vil du være pålagt et kørselsforbud. For at genopnå dit kørekort skal du igennem særlig køreundervisning og bestå både en teori- og praktiske prøve.

Vores særlige køreundervisning er designet til at imødekomme alle bilisters behov og ønsker. Vi har en pakke, der dækker alle lovpligtige køretimer, og starter hold løbende

Så hvis du har brug for særlig køreundervisning for at genopnå dit kørekort og komme tilbage på vejene igen, står vi hos Egedal Trafik klar til at hjælpe

Pakkens indhold

  • 8 Teorilektioner
  • 8 Kørelektioner på vej
  • Leje af bil til prøve + opvarmning
Pakken kan købes igennem vores online bookingsystem.
(Ansøger sørger selv for at ansøge om generhvervelse af kørekortet hos borgerservice)

7.000,-

Særlig køreundervisning hos Egedal Trafikskole køreskole

Hvad siger tidligere køreelever?

Vi kører altid en ekstra kilometer for at du skal føle dig, tryg, sikker og tilpas i trafikken.
Læs hvad andre køreelever siger om deres oplevelse med at tage kørekort hos Egedal Trafik.

”Færdiggjort mit kørekortforløb med en virkelig fantastisk kørelærer, Samet! Jeg har virkelig nydt, at det blev gjort stille og roligt og i et passende tempo”

Christian Sångren

”Jeg havde en rigtig god oplevelse, som elev på Samets hold. Både teori og kørsel formår Samet at gøre spændende og lærerigt. Samet er ærlig og er god til at hjælpe i forhold til ens svagheder. Jeg bestod begge mine prøver i første hug og fik mit kørekort på 3 måneder hos Samet. Kan helt klart anbefales"

Lærke Holm

”Samet er en god kørelærer som nemt lærer fra sig. Når man kører med ham er han rolig og bliver ikke sur hvis man går ud eller laver fejl”

Marco Olssen