Kørelærerne
Kørelærer Samet Iskender - Ejer af Egedal Køreskole

Samet Iskender

Jeg hedder Samet Iskender og er indehaver af Egedal Trafik og er uddannet kørelærer hos Dansk Kørelærerskole i 2019.

Jeg har startet Egedal Trafik, da jeg er af den overbevisning om at elever lærer bedst i rolige omgivelser, hvor der er plads til at stille spørgsmål, og fordybe sig i de forskellige emner. Dette er der rigelig med plads til her på køreskolen, især grundet de små hold vi kører med. Jeg har i flere år undervist på en lokal køreskole i Ølstykke med gode resultater, og tænkte at det nu var på tide at etablere mit eget koncept, i det nye Egedal.

Som person er jeg struktureret og disciplineret, hvilket også kommer til udtryk i min måde at undervise på. Det er vigtigt for mig at have fokus på den enkelte elev, og dets behov, da man har forskellige måder at lære på. Jeg har en tidligere baggrund som fysioterapeut, hvor jeg er vant til at undervise mange forskellige målgrupper, og med forskellige undervisningsformer målrettet den enkelte, og må sige at jeg er en god ”menneskekender”.

Mine elever beskriver mig som rolig, og nærværende, og det er vigtige nøgleord for mig.

Jeg håber at se dig på min køreskole. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller brug for at vide mere.

7

Skolebiler

Golf 7 2018, manuelt gear

Seat Leon 2020, Automatgear

Hvad siger tidligere køreelever?

Vi kører altid en ekstra kilometer for at du skal føle dig, tryg, sikker og tilpas i trafikken.
Læs hvad andre køreelever siger om deres oplevelse med at tage kørekort hos Egedal Trafik.

”Færdiggjort mit kørekortforløb med en virkelig fantastisk kørelærer, Samet! Jeg har virkelig nydt, at det blev gjort stille og roligt og i et passende tempo”

Christian Sångren

”Jeg havde en rigtig god oplevelse, som elev på Samets hold. Både teori og kørsel formår Samet at gøre spændende og lærerigt. Samet er ærlig og er god til at hjælpe i forhold til ens svagheder. Jeg bestod begge mine prøver i første hug og fik mit kørekort på 3 måneder hos Samet. Kan helt klart anbefales"

Lærke Holm

”Samet er en god kørelærer som nemt lærer fra sig. Når man kører med ham er han rolig og bliver ikke sur hvis man går ud eller laver fejl”

Marco Olssen